Omlouvám se

Omlouvám se

Anotace: Chtěl bych umět vrátit čas.

Sbírka: Mé já

Omlouvám se
tvojí vnitřní kráse
že měl jsem ji umět znát
toužím po tvém hlase
často dojímám se
však sám chodím spát.

Do vedlejšího pokoje...

Promiň, za to jaký jsem
v našem světě společném
a že výčitkami se mi chvěje hlas
jak málo s tebou jsem
a co ti beru, dávám všem
za chvíli skončí ten můj čas.

Co tě stále zraňuje...

Omlouvám se
s trémou v hlase
a se slzami v očích
věř mi, že chtěl bych zase
podléhat jen tvé kráse
však teď zmírám pro svůj hřích.

Který mosty spaluje...

...a ničí všechny naděje...
...vím, že už i na omluvy pozdě je...
...přesto znovu omlouvá se, ten co tě tajně miluje...
Autor Tom XVI, 03.07.2010
Přečteno 452x
Tipy 11
Poslední tipující: slza29, Divoženka1, Mraveneček, Isquieasuus, Boudicca, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí