Na stejný frekvenci, ve stejný posteli

Na stejný frekvenci, ve stejný posteli

Anotace: .

vím, že až tě zase potkám,
na stejný frekvenci
ve stejný posteli
budu se zbytečně snažit odsát
všechnu vlhkost z tvojí kůže

zase si budem rovni v tom,
co oba chceme.
A nebude žádný zejtra,
protože už tak dlouho
nebylo žádný včera.
Autor Tecka 2, 06.07.2010
Přečteno 318x
Tipy 15
Poslední tipující: Taog, Psavec, Descardea, Neldor, labuť, Fighting Dreamer, hašlerka, WAYWARD, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký námět...ale asi jsem konzervativní a chybí mi tam verše.

06.07.2010 21:27:00 | Dekadence

st

06.07.2010 20:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí