Bez toužebných přání

Bez toužebných přání

Anotace: Bez toužebných přání, ukrytými do oblak

Bez toužebných přání,
ukrytými do oblak,
co nejsou již k mání,
lze stěží tebe milovat.

I slzy se brání
a tečou pouze v mysli,
neb naději mají
jen ty, co dávno vyschly.

Kéž oči mé zarosí
jen kapky s vůní stěstí,
ať dovedu bez žalu
svůj osud s klidem nésti.
Autor Dreamer, 08.07.2010
Přečteno 341x
Tipy 12
Poslední tipující: Anye, Antares, carodejka, snupicek, Psavec, hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, Divoženka1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, co víc mám říci.

Bez toužebných přání,
ukrytými do oblak,
co nejsou již k mání,
lze stěží tebe milovat.

25.07.2010 23:21:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí