Samota

Samota

Anotace: člověk bez lásky se cítí sám

Sbírka: Láska a touha

Je to jen okamžik v duši smutek mám

S velikého štěstí jsem najednou zase sám.

Ač hledám naději již zmizela v dáli.

Jsem plný pocitů které jako by naříkali.



Stojím a hledám jiskru naděje jež mě povede

Přemítám trápím se vzpomínkou na tebe

A někde v duši zůstává už jen plamének malí

Jen jiskrička malá že jsme kdy o sebe stáli



Hledím na nebe a cítím se sám

Jsme jako měsíc jež nad sebou mám

Ač obklopen něžností a jasem hvězd

Namohu najít cestu jak tě za ruku vést.



Kolem voní stromy a opájejí mě svojí vůní

Ale já to necítím já po tobě stůni

Ač vím že pravdu má a že nelze touhu naplnit

Neumím si poručit abych nesměl o tom snít



Tak stojím sám a srdce zjisvené

Snažím se krutě zbavit toho plamene

Jež spaluje jej a krutě zžírá

A hledám jak navrátí se mi síla



A již naději vidím jež mě možná spasí

Je třeba dělat věci jež lásku asi zhasí

Pak bud Šťastný a ty budeš mít klid

Neb nesmím tě zarytou v srdci mít.



Já nechci býti sám a ten kdo se trápí

Vždyť jsme muž a mi jsme přeci chlapy

Vyženu s hlavy ten nesmyslný cit

A ví mže pak nám oboum bude mnohem líp.



Chtěl jsem nechat plynout té lásky žár

A svěřit se ti celí a brát to jako od boha dar

Však nyní vím že tvá touha je jiná

Já cítím se sám a tak jediné mi zbývá?
Autor patras_kratas, 09.07.2010
Přečteno 436x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Rootness, Psavec, Pevya, ta.cupka., slza29, CULIKATÁ, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc krásný...něco podobnýho- vlastně skoro stejnýho - cítím teď taky jen od opačného pohlaví...

12.07.2010 22:27:00 | Lucie Vlčková

Pravopis kulhá a ruší celkový dojem, ale obsahově se mi verše moc líbí.

09.07.2010 20:38:00 | Pevya

Uvěřitelné, citlivé, jde z toho skutečný život...jen je škoda těch chyb..

09.07.2010 16:37:00 | slza29

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí