Proč???

Proč???

Anotace: ...

Proč

Občas se ptám proč?
Proč sis mne vybrala?
Proč zrovna já?
Proč mne si dala své srdce?
Proč mne si obětovala první pusu?
Proč mne si věnovala první polibek?
Nevěděl jsem, proč se na to ptám.
Ale teď už to asi mám.
Já, jen jediný řešení mám.
Je to asi proto, že mě miluješ?
Asi ano dala jsi mi svoje srdce a své city.
Ano miluješ mě, ale počkat?
Co když já miluji tebe?
A jen si to namlouvám.
Jedno je jisté, život se skládá z mnoha otazníků.
A na ty mé není asi žádné vysvětlení.
Mích 9 otazníků lítá ve vzduchu.
Jedno vím však jistě.
To že tě miluji já.
A miluji tě s vím celím srdcem.
Jsi pro mě vším.
A to vím
Autor Hans-0, 11.07.2010
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak miluj,miluj a ať vám to vydrží navždy:).Přeji Ti zde v modru hezké chvíle.Culda:))

11.07.2010 13:27:00 | CULIKATÁ

no ne-e, dalsi zoufalec, toz vitej na Literu
Mozna tady udelas diru do vesmiru :-)

11.07.2010 11:46:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí