Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ... jako by bylo málo dní, co od sebe nás dělí, za tenhle týden poslední jsme od sebe daleko byli ... PRAHA 2o1o 2. báseň (napsáno 8.7.2010 na kolejích Strahov)

Sbírka: Víla

Sám pod lampou sedím,
světlo stíny mi hází,
na nebe tiše hledím,
něco mi náladu kazí.

Je to ten pocit samoty,
cigáro pomalu dokouřím,
chybíš mi dlouho, má vílo, ty,
bez tebe se tu smutkem soužím.

Koukám na pavouka, jak sítě spřádá,
pomalu oběť svou omotává,
přemýšlím, jestli mě vůbec máš ráda,
v tom kočka si o mě otřela záda.

Svítí sem na mě petřínská rozhledna,
mezi kolejemi na Strahově bloumám,
přemýšlím nad tebou, má vílo nádherná,
jak poslat ti polibek po hvězdách, zkoumám.

Je jedenáct večer, mi nechce se spát,
o tobě přemýšlím, smutno je mi,
až usnu, vím, že o tobě bude se mi zdát,
tak píši tu na papír, jak bych byl němý.

Ach, ano, je mi pekelně smutno,
bez tebe umírám samotou,
scházíš mi, toť podotknout nutno,
přestat na tě myslet? Ani náhodou!
Autor Dani13, 15.07.2010
Přečteno 487x
Tipy 2
Poslední tipující: Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sedlo to tak, že když jsem se vrátil já, odjela ona...:-( ale taky se jednou vrátí...

15.07.2010 20:08:00 | Dani13

Nebuď smutný,třeba se Ti vrátí.

15.07.2010 20:02:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí