Najdôležitejší

Najdôležitejší

Anotace: Pre niekoho, kto je nesmierne dôležitý, len si to neuvedomuje, proste kamarát, ktorý nečakane znamená viac.

Si pre mňa zrazu nikto,
si pre mňa zrazu všetko.
Neviem vôbec ako ťa mám brať,
či sa oplatí kvôli tebe sa báť.

Bol si mi priateľom najlepším,
teraz si človekom vzdialeným.
Už neviem ako ti niečo povedať,
bez toho aby si sa mi potom musel vyhýbať.

Jediný problém Vás chlapov,
je, že dávate slovám pohov.
Proste nikdy neviete nič na rovinu a priamo povedať
a ja sa tu potom takto musím spovedať.

Prečo keď dvom môže byť fajn,
jeden z nich ničí tento vysnívaný raj?
Prečo tomu nedáš šancu?
Prečo ma proste nepošleš k čertu.

Toto nie je sebalútosť,
toto nie je žiadna úzkosť.
Toto je len komentár
k tomu, aký v sebe cítim žiaľ.

Nechcem ťa stratiť ako priateľa,
nechcem byť od teba na míle vzdialená.
Si pre mňa nesmierne dôležitý,
že všetko môže byť tak ako povieš ty.
Autor Alexia, 17.07.2010
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí