Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: na ni...

Sbírka: Víla

Vzpomínám na chvíle,
co jsme se spolu smáli,
bylo to tak milé,
však ty jsi někde v dáli.

Vzpomínám na to, jak bylo nám,
když projezdili jsme spolu den,
krásné vzpomínky na tebe mám,
tak těším se, až zas pujdem ven.

Ta chvíle se blíží,
já štěstím se třesu,
vzpomínky pomalu mizí,
tak už dost bylo stresu.

Těsím se na tebe,
jak malé dítě na Vánoce,
když kouknu na nebe,
dlaň tvou chci ve své ruce.

Chci obejmout tě,
tak moc se těším,
co jen to napadlo mě,
co to tu řeším?

Ne, prostě mám chuť
tě kolem pasu vzít,
tak tedy buď jak buď,
tak dál budu si snít.

Sny o tom, že my dva
dáme to jednou dohromady,
že láska není vůbec zlá,
tak pojďme zbořit hradby.

Zbořme ty snové hráze,
co jen hlavu pletou mi,
možná to pak pujde snáze,
ale ptám se, zda se to smí.

Tak dál si tu tiše vzpomínám,
že dík tobě mě frisbee baví,
že i na námestí bylo krásně nám,
těch myšlenek se nedá zbavit.
Autor Dani13, 18.07.2010
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí