Kdo ví jestli

Kdo ví jestli

Anotace: :)

Kdo ví, jestli bdíš,
či oddáváš se snění.
Kdo ví, jestli smích
nebo smutek
křiví tvoji tvář?

kdo ví, jestli růže,
již zítra ti chci dát,
nepovadne dotykem tvým,
zdalipak ji přijmeš,
já nyní chtěl bych znát.

kdo ví, jestli máš
mne ráda tak,
jako tebe já.
Autor Alfie, 19.07.2010
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když ji máš opravdu rád,
proč zaleží na tom zda-li ona tebe?

20.07.2010 08:11:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí