Balada o lásce sobecké

Balada o lásce sobecké

Anotace: zpívaná poezie

Běží vítr, bujný junák
po dolinách, po výšinách
hladí zemi, hladí nebe -
oblékni se, moje milá,
nechci, aby hladil tebe!

Svítí slunko, hřeje, pálí
zlatý bůh se s horou líbá
horký dech, a přesto zebe -
nehleď vzhůru, moje milá,
nechci, aby líbal tebe!

Žárlíš, hochu, na svět celý
těžké s tebou živobytí
místo lásky krupobití
raděj budu hýčkat sebe!
Autor Dolma, 20.07.2010
Přečteno 376x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Elisha, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Esté za baladu, co má v sobě tolik poezie a tolik pravdy.

07.12.2010 18:47:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí