Chci odpověď

Chci odpověď

Anotace: A odpovědi se nedočkám, protože ani nevíš, že tohle píšu..

Jsi anděl, co mým vesmírem si létá,
jsi slunce, díky němuž květina ta vzkvétá,
jsi můj strach, kterého již jsem plný,
ty jsi ta růže s pichlavými trny.

Tys přibila mě okovy,
k nepoddajné hoře,
klíč jsi měla v úschově,
ale hodila ho v moře.

A já topím se marně,
spíš proplouvám pouze,
životem jednotvárně
a dýchám z nouze.

Co ty na to?.nevíš sama..
Co říci máš vězňovi?
Tak se zahleď na panorama
a snad hvězdy ti napoví.

Protože..ty jsi anděl, co mým vesmírem si létá..
Autor Loyda, 21.07.2010
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Sweet KiWi, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí