Hořká

Hořká

Anotace: Tak tohle je pohled, který se může odehrávat za zády...je to něco co byste asi neměli slyšet a ani vidět

Hudba, alkohol a taky smích,
nejsem anděl, je to hřích,
splítám prsty v jednu ruku,
líbáním varujeme se tu hluku,

musím zmizet na malou chvíli,
dodat ostatním alkoholu síli,
zdá se mi vše jako kouzlo,
co z hůry dolů ke mě sklouzlo,

Ale co to? Co tak studí,
bolest co putuje k srdci hrudí,
ty prý jinou na kolenou máš,
teď ukázal si mi svou pravou tvář,

tlukost sdrdce, hořké slzy,
valily se mi do očí hrozně brzy,
proč nastalo to takhle krátce,
však pro mě nejsi nikdy zrádce...lásko...
Autor Gamy, 02.01.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí