Pohádka

Pohádka

Anotace: Pro tebe můj Tomášku

Podej mi ruku, neboj se,
zavedu tě do světa bez konce,
do světa kterým láska vládne,
kde všechno co z lásky uděláme, bude správné.

Tak neboj se a pojď
už na nás čeká loď,
zaveze nás tam kde slunce září,
kde z lásky netečou slzy po tváři.

Tak lásko, prosím, nečekej již,
vždyť už máme od té země klíč,
stačí jen zavřít oči
a vnímat jak se snámi svět točí.

Tak prosím můj milý,
nesmíme propásnout tuhle chvíly,
stačí jen odemknout zámek,
nebát se a vstoupit do světa pohádek.
Autor Erendira, 02.01.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji čumáčku.

02.01.2006 22:43:00 | drak-t

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí