Chodil bych s tebou světa kraj

Chodil bych s tebou světa kraj

Anotace: ...

...vždyť ty víš jaký jsem
ten línej chlapík s pačesem
co ve dveřích tě líbá
a usmívá se v nečasech

...vždyť já vím jaká jsi
plna vášní a rozepří
malujíc svou duší na papír
a poletujíc v povětří

...vždyť my víme jací jsme
směřujíce spolu po cestě
kde ve dví se před námi dělí
půjdeme spolu? Budem tak smělí?

Chodil bych s tebou světa kraj
Autor Hmota, 23.07.2010
Přečteno 388x
Tipy 10
Poslední tipující: Jakule, ta co bývala Andělem, Antares, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, pamp_elka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, kde jsou ty časy...

16.05.2012 21:33:07 | ta co bývala Andělem

Překrásná. ST :)

02.03.2011 17:17:00 | Antares

Moc hezká:)

23.07.2010 06:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí