Dala jsem ŠACH našemu ACH.......

Dala jsem ŠACH našemu ACH.......

Anotace: Je to jen vzpomínka, která hřeje..........

Smutný déšť,oči mhouříš,
náhle vteřina delší než rok se zdá,
ten pohled tisíce tváří má,
když oči setkají se tváří v tvář.

Jediný pohled v srdci zvedl mi prach.
Jediný pohled a vrací vzpomínky,
jenž ukrývala jsem dávno v hlubinách.

Tvá blízkost bije mne do očí,
chtěla bych znovu cítit Tě v náručí.
Cítit vůni Tvé kůže,
být blíže, než kdy kdo může.

Jak krásné bylo naše souznění,
nádherné dotyky, dnes už mi tak vzdálený.
Kdy vkládals mi ruce do dlaní a
šeptals:"zůstanu až do svítání".

A dnes?
Žijeme rozdílné světy.

Přesto Ti posílám dárek,
vložený do jedné věty!
Zabalen do hedvábného vánku,
převázán stuhou z růžového červánku.

A jak zní má věta?
Prostě!
MILUJI TĚ až do skonání světa!
Autor Julia, 03.01.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Nádhera-nemám více slov.

20.08.2006 09:18:00 | s.e.n

nádherná a smutná, je v ní spousta citu ... nemůžu jinak než 100.

24.07.2006 13:14:00 | Sandra_T

přečet jsem si jí podruhý a čím dál tim víc se mi líbí

25.01.2006 20:58:00 | DiXak

říká se "nesud člověka podle vztahů"....i když někdy to je sakra těžký.... možná píšu zcestně... smutná hezká básnička, bude líp

12.01.2006 18:39:00 | DiXak

pěkné, smutné

03.01.2006 11:53:00 | Moni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí