jak je krásná

jak je krásná

Anotace: šeptám si

Jak je krásná, s úsměvem na rtech
zavírám oči a zadržuju dech
zkouším si vybavit tu opojnou
vůni jejího parfému, tajemnou
směs růží a něčeho sladkého
chtěl bych se proměnit v neco malého
třeba v ten přívěšek na její šíji
vnímat tu vůni která tak opíjí

zkouším si vybavit havraní vlasy
ve vánku tančí, to kouzlo krásy
zvýrazní oči ze smaragdů
pro ně bych umřel - opravdu!
vždy když je štastná lesknou se vesele
a jejich odlesky tančí mi po těle
úsměv na líbezné tváři
ani slunce tak nezáří
postava předlohou andělů..

musím se nadechnout, opustit říši snů

živá i ve snech stále je se mnou
ta dcera Venuše a možná jednou
zůstane se mnou, možná i na věky
budu jí kouzlit pro radost zázraky
zatím jen na chvíli můžu se dívat
nebo zavřít oči a o ní si snívat

jak je krásná...
Autor mida, 27.07.2010
Přečteno 331x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, ajlonka, Vanilková Ninja, Makula, CULIKATÁ, Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, carodejka, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je překrásná...ST

02.08.2010 13:11:00 | ajlonka

ty to umíš..,st

30.07.2010 11:33:00 | Vanilková Ninja

Hezky sníváš:).

28.07.2010 06:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí