Antarkticanna

Antarkticanna

Anotace: .. to byla další písnička, když jsme se milovali, až mrazilo :)

Antarkticanna


Na baru nenajdeš brody
Kouřové neony vodíš
-------------------- pak
------ sypeš
sůl
do hladiny zmrzlých němot
místo abys byla se mnou...
jdeš
--------- nocí
------------------- nul

Na lavičce rána zpíváš
Dokážu být přívětivá...
-------------------- smích
-------- tobě
lnul
Má královno z říše temnot
Do kofoly dáváš lemon...
znáš
-------- Lady
------------------- Cool?

Tančilas mi naposledy
Zářily polární ledy
-------------------- když
------- jsem se
hnul
Antarktidou pro tvůj klenot
jenž měl duši zacloněnou
z můr
-------- mořem
------------------- chmur..

Chvíli má i jiná zdáš se..

ze mě rozhádaná..na slova netečná..
údělem samot zvaná..samotou úsečná..
Ó, Antarkticanna...
Bejbi

Vzal jsem tě za ruku jemnou
dlaní horkou roztouženou
a
-------- sníh byl
--------------------- můj
s melodií v dýmu krásném
okouzleni k sobě žasnem'
---------------------- jak
--------- sen tě
zul

Dávno z mraků skalní vody
skrápěly v nás nepohody
čas
-------- prosil
-------------------- stůj
Možná to byl hloupý zásah
Uvízl v zelených řasách
--------------------- když
-------- modrem
plul

Zčervenal na našich lících
z vrány tvořil holubici
vzal
---------- srdce
-------------------- z žul
Mávali jsme polárníkům
odrážeje tání rtíků...
-------------------- dal
---------- nejen
půl.

Bylas má i jiná zdá se..

Země rozhádaná..na slova netečná..
vyznaná..milovaná... milá i nevděčná..
Ó, Antarkticanna.
Bejbi
Autor J's .., 30.07.2010
Přečteno 442x
Tipy 25
Poslední tipující: Krásná Princezna, Mbonita, Krahujec, Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, ta.cupka., ziriant, Agniezka, Květka Š., hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobré

05.08.2010 19:05:00 | Krásná Princezna

Moc zajímavý a hezký a vtipný tadle báseň a díky za milé přivítání na modrém:-)

31.07.2010 14:30:00 | Véronique

Nádherně plynoucí krása slov ST!

31.07.2010 10:55:00 | xoxoxo

Krása!

30.07.2010 19:14:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí