Most z mých řas

Most z mých řas

Anotace: den už končí

Tenhle den už končí
Chceš si dát pod hlavu most z mých řas
Kolik je takových očí?
Kolik je větru co se točí na stovkách bezesných tras?
Tvůj svět,

to je místo ve které jsem se ztratila a znovu našla

… naposled.

Ještě se bojíš bát?Proto se ptám!

Protože jediná noční můra je ta, že tu stojíš sám…!
Ale dřív než přijde spánek,

dostanu do plic závan dálek

a zavolám tě nahlas, maximálně!

A Pak si zahrajem, ale ne tiše, hlučně, animálně

až bude z nebe padat zlatý prach.

Ty máš strach

a zem se lehce chvěje

a srdce rychle buší, když se něco tají ...
Proto věřím hlavně slovům,

co se nahlas neříkají!!!

Autor Magna, 31.07.2010
Přečteno 477x
Tipy 20
Poslední tipující: hašlerka, Gabrielle, jedam, Bíša, carodejka, sepotvkorunachstromu, J's .., Zefi, ta.cupka., Niky88, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

31.07.2010 18:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí