PROČ

PROČ

Anotace: kolikrát mě to bude sílu stát...

Kolikrát trpět mám
nechceš být s nikým
nechceš být ani sám
Všechno mizí
jsme si cizí
sám jsi chtěl jít dál
Všechno mizí
jsme si cizí
proč jsi stál opodál

Boj v našich myslích
je větší než se zdá
potřebuju kyslík
nechci se tě vzdát
Slastné fráze
sladí život náš
vidím příkré hráze
kam to lásko utíkáš

Kolikrát doufat mám
buď prosím se mnou
bez tebe umírám
Všechno mizí
jsme si cizí
proč jsi stáhnul nás
Všechno mizí
jsme si cizí
utíká nám čas

Boj v našich myslích
je větší než se zdá
potřebuju kyslík
nechci se tě vzdát
Slastné fráze
sladí život náš
vidím příkré hráze
kam to lásko utíkáš

Všechno mizí
jsme si cizí
chci zastavit čas
Všechno mizí
jsme si cizí
chci zastavit nás
Autor Linda Etschyick, 01.08.2010
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, PPetrushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro jako text písničky..hezky napsáno.

01.08.2010 13:28:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí