Dám všanc

Dám všanc

Anotace: ..pro něj

Dám život svůj všanc
Pro tebe...
Já vzdám se dechu
Pro nebe...
Zavřu oči naposledy
Pro sebe...
Myslím bez přestání
Na tebe...
Oči smutně upírám
Na nebe...
Dívám se sklesle
Na sebe...
Já bojovala bych jak lev
Pro tebe...
Já barvila bych oblohu
Pro nebe...
Já chtěla bych tě jenom
Pro sebe....
Já zamilovala se
Do tebe...
Bez tebe smutna kráčím
Do nebe...
Uzavírám se před světem
Do sebe...
Autor Moniska, 01.08.2010
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, Linzerka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí