Chci tě vidět...

Chci tě vidět...

Anotace: ...v noci i ve dne šťastnou každý den.

Chci tě vidět usínat,
v objetí s kým jsi šťastná.
Nemusíš se vůbec bát,
v objetí s kým jsi šťastná.

Chci tě vidět klidně spát,
s pravou láskou po boku.
Nechej tu vášeň plát,
s pravou láskou po boku.

Chci tě vidět ráno vstát,
vedle ideálu tvého srdce.
nemusíš se nikdy kát,
vedle ideálu tvého srdce.

Chci tě vidět život žít,
šťastnou každý den.
Díky němu můžeš být,
šťastnou každý den.
Autor Konecek, 01.08.2010
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, malá slečna, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí