Aspoň trochu moje

Aspoň trochu moje

Anotace: ...opět o přátelství, co je prý víc než láska...

v mojí hlavě jenom ona
a v té její jenom on
já se trápím zas a znova
mé srdce jak z porcelánu slon
křehké, prázdné, "holčičí",
teď však jenom tvoje
stále vzlyká, škemrá, křičí,
proč i to tvé není moje
nebylo, není a nikdy nebude
naše přátelství prý je víc...

...vím že bez tvé přítomnosti
bych v týhle době, nebyl vůbec nic
Autor Henry Chinaski, 01.08.2010
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí