Bezodkladně

Bezodkladně

Anotace: ...

Ty zraněná, má milující,
má nedostižná, spící,
sluneční víla i odraz na měsíci.
Je čas odpočinku a růží,
vytrvalá a věrná muži.
Dva prameny jsou voda, tvá krev,
tak už ten příběh prožij, čtení nech.
Ztiš se a vnímej můj tep,
nerozbíjej, ale skládej, lep.
Nauč mě tančit, nauč mě step.
Autor Inge, 02.08.2010
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná.

02.08.2010 09:22:00 | CULIKATÁ

Krásné!-st
ať nalezneš na střípky Patefix
vzletněte z popela jak fénix!:)
..hodně štestíčka!

02.08.2010 09:15:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí