Nenaplněná láska

Nenaplněná láska

Anotace: Pocity, které naplňují...

Chce se mi radostí skákat, když tě zahlédnu, ačkoliv se to snažím před tebou skrýt.
Sotva tě uvidím, srdce se mi rozbuší a najednou se ponoří do poháru lásky.
Pak náhle si ale uvědomím, že to štěstí co cítím, mi nepatří, není mé. Někdo jiný již z poháru popíjí. Jeho láska k tobě jej naplňuje, jeho láska, která zabíjí tu mou.
Náhle se dostaví pocit samoty a beznaděje. Je neskutečně těžké být ti nablízku, je neskutečně těžké s tebou být, a nepovědět ti nic z toho co k tobě cítím, nebo ti o tom cokoliv říct.
Proto vím, že dřív či později musím jít, abych nezničil štěstí jiné, nežli to mé. Štěstí, které cítí ten, když tě vidí.



A.
Autor arno77, 05.08.2010
Přečteno 485x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi obsah a to moc!

05.08.2010 08:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí