Theo,

Theo,

Anotace: ....ironie=leaving party.....it´s so far from.....

Koukám se pořád do mobilu,
pro tuhle fotku-pto Tebe já žiju,
pro Tebe sním,pro Tebe dýchám,
Nemít Tě, nemusím jít nikam.
Nemít Tě, to slovo ani neznam,
že nechci Tě... tak s tím už přestaň!
Ty jsi ten motýl,Ty jsi má včela,
Ty jsi můj polibek poslaný do večera,
Snad doletí ti v dáli k Tobě,
Na křídlech lásky rudě purpurové.
Autor Shnecek, 09.08.2010
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé vyznání.

09.08.2010 11:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí