láska

láska

Anotace: ... na kole ...

.
našlapuju
opatrně

vypadáš
že ji máš
už úplně
okoralou
tož nás
zkusím
každou
chvíli
u hospody
napumpovat
až k prasknutí
abych dojel
nebo dostrkal tě
k příští mezi
a tam nadával
jak mne to mrzí
že jsi se mnou
takhle těžká
naposledy

a já s tebou

a pak na kopci
vždyť pořád držíš
tam pomodlím se
k novým světům

a pohladím tě
tak nafoukanou
jak pořád tuším

svou horkou lásku
snad vydrží
a když zmizíš

usnu nejspíš
a najdeme se
probuzení
ve tříšti
té příští
v pekle
pořádně
odření

a v roští
.
Autor a_tao, 13.08.2010
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Lota, Psavec, Mbonita, Hazentla, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí