1 nedodělaná báseň

1 nedodělaná báseň

Anotace: .

došel jsem na hlavní
a na chvilku se zastavil
pozoroval jsem střechy
okolních domů

do ulice po nich sklouzávalo slunce

pak jsem si koupil noviny
a vrátil se domů
(kde na mě pořád čekala
1 nedodělaná báseň)

na víc jsem ted den
opravdu neměl

..............

blamáž

14:20, ulicí jde ženská
s dlouhejma nohama
a vyrovnanou duší
a tváří se, jako by
o nic nešlo

taková blamáž

její zdánlivě nenucený pohyby
dokážou tavit chodníky
a její nepřítomný pohledy
vyvolávaj šílenství

taková blamáž

zamířená na nás
(prosťáčky
s plnými
pinďourky)
Autor Tecka 2, 14.08.2010
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny, dekuju

17.08.2010 16:36:00 | Tecka 2

taková blamáž
ráno to vypadalo mnohem líp
pozdní odpoledne - trapnej klip
rozcuchaná s taškou žrádla
dávnej známej co mu padla
do oka jednou moje svěžest
a možná tenkrát taky neřest
z toho byla
dnes trapná scéna nahodilá

16.08.2010 18:02:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí