Láska a život

Láska a život

Anotace: prostě realita

Proč je láska jak ta páska
Nejdříve lepí více a drží,
Po několika odlepování již nelepí ,nedrží
A tak i láska moc nevydrží
Přestanou se lidé na sebe lepit
Protože se opotřebovaly vlastnosti
Jejich city a chemie držící je při sobě
A hledají cosi jiného co by je drželo
Jako dříve bez´nějakého cíle
Kdyby stačila jen ta chvíle věrnosti
Proč vytrácí se bez cudnosti
A lidé dělají blbosti
Za které platí jejich děti z nevědomosti
Ale život mnohdy prostor nedá
A tak se láska mnohdy pomíjivá, hledá
Co to vlastně je a jaká je ?
Lidé se v druhých pletou a z lásky slova pletou
Co dělali již dříve a nechtěli si přiznat
Že věřit se musí jen tomu čemu chceme
A ostatní vypustit z hlavy a žít tak jak chceme
A jak se nám líbí ,protože žijeme jen jednou a
Co si myslí Ti druzí , je úplně jedno
ikdyž to zamrzí ?)
Autor třeštidlo, 15.08.2010
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí