Rosa

Rosa

Anotace: ...

V kapkách rosy hledám slova,
chci je lapit do dlaní.
Jsou to slova - tebou nevyřčená.
Důkaz - že nebyla jsem,
jen hloupá hračka na hraní.

Moje srdce na tisíce
kousků tebou zlomené,
tu teď doufá, že z té rosy,
vyčte věty vysněné.

Rosa mlčí, čas ubíhá.
Moje srdce pořád věří, že ta slova odhalí.
Chce hledat dál, ale ani jeho prosby,
východ slunce neoddálí.

Zlatavé paprsky se mi do dlaní smějí,
a moje srdce teď už ví,
že rosa jeho kousky
v celek nespojí...
Autor nocni.labut, 16.08.2010
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: A. L. McCawley
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí