SOS

SOS

Anotace: Zoufalá s až moc dramatickým koncem...ale potřebuju se nějak vypsat, i když hloupě.

Proč nevidíš, že umíráme?
Proč neslyšíš, že našim srdcím zpomaluje tep?
Proč se tváříš, že to překonáme?
Proč ti nevadí, že dochází nám dech?
Proč jsi mě hýčkal a dával mi naději?
Proč to předtím šlo a teď už nejde dohonit čas?
Proč mi tvrdíš, že mě máš raději?
Proč se nesnažíš zachránit nás?

Vyťukávám do rakve SOS a bojím se, že zevnitř...

Proč?

· · · - - - · · ·
Autor Nessy, 19.08.2010
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná myšlenka..

19.08.2010 23:18:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí