Pustý ostrov

Pustý ostrov

Anotace: ...a na něm jen...

Sbírka: Mé já

Zdál se mi sen
déšť a pustý ostrov jen
a na něm
jedna dívka
krásná a já
noc dlouhá
a jen smích
v objetích
zdál se mi sen
obklopen
štěstím
a kapky deště nám
stékaly po nahém těle
v objetí
je skvěle
a tak to má být
lásko
v čem je štěstí žít
štěstí duše
pouhé klišé
jako pustý ostrov
že by byl
bez slov
vyrostlý z moře
jen pro tebe
a pro mě
zapomínám
každý den...
.
.
.
A nevím sám...
.
.
.
Zda byl to pouhý sen?
Autor Tom XVI, 20.08.2010
Přečteno 390x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, malá slečna, Jiná, Mbonita, CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké Tome.

20.08.2010 21:51:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí