Pro lásku

Pro lásku

Anotace: pro někoho

Pro lásku

Kolik vydržíme pro lásku?
Umíraní bělásků
A kde láska pramení
V slunci záři či jeho zatmění?
Proč trpíme pro lásku?
Lechtání tvých vlásků
Za lásku se neplatí přec
Kdo z ní ztratil řeč?
V samotě pusto a prázdno je
A moje srdce stávkuje
Křičí její jméno
A v telefonu obsazeno
Jak holka holku miluje
Co když jenom zmatkuje
Že nedovademe své city skrýt
Je náš trest
A ostatní nás trestají
Zlé pohledy na nás vrhají
Že měly bychom se stydět říkají
Umíraní bělásků
A my dvě trpíme pro lásku
Autor Markiit, 05.01.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí