Nějaká, poslední?

Nějaká, poslední?

Anotace: Člověk nerad vzpomíná na nehezké chvilky. Obzvlášť, když jsou z doby lásky.

Vím, že na nějaké čárymary už nikdo nevěří,
jenže věz že, kouzlení a různé triky mám rád,
ale slova jako kamarád nebyla tvou parketou,
nikdy ti to nevyšlo a já chtěl ať jsi mou.

Nevím proč na tebe myslím,
když už jsi mě zklamala,
chtěl bych jednou zapomenout,
na to, co mi láska nalhala,
ale to přesně víš,
že jsem v tobě našel skrýš.

Jenomže teď jsi jiná,
chtěl bych hned,
všechno zpět,
protože ses mi tehdy zalíbila,
ode dneška tvoje všechno a řeči v kurzu nejsou,
smíř se s tím krásko, hold jiné gold love nesou...

Přemýšlíš někdy jak svět se kolem točí,
že vše se tváří jenom jako
a v tu chvíli je pro mě všechno,
když se utápím do tvých očí.
Přemýšlíš, co jsem všechno jednou cítil, co znamená zítřek,
pro mě jenom včera,
u tebe už ta ulice a pátek.

Řekněte mi kdo jsem a čím chci být,
nevím jak cítit sen a nevím jak naučit se žít,
jsem plus a ty pro mě mínus,
přitahovala jsi víc než je zdrávo,
všechno jednou končí,
astala vista,kámo...
prásk...

Jenomže teď se našla někde vina,
chtěl bych hned,
všechno zpět,
protože ses mi tehdy zalíbila,
ode dneška tvoje všechno a řeči v kurzu nejsou,
smíř se s tím krásko,
hold jiné gold love nesou...
Autor Frenky_dlouhan, 21.08.2010
Přečteno 433x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, STIMPRE, Elisha, Sladkalu, James Libustka, kaaamiiii, Gabrielle, dream in emptiness, CULIKATÁ, Eresiel, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najít na všem něco pozitivního má talent málo kdo, pokus se o to, život je o splněných přáních, na ně nezapomeň.

26.11.2010 21:20:00 | Elisha

Je to tak, každá špatná zkušenost je k něčemu dobrá...

19.11.2010 20:19:00 | Sladkalu

moc krásné, máš opravdu talent- jen tak dál ;) a neboj- vše zlé je pro něco dobré :-*

18.11.2010 19:11:00 | tajemná slečna

Těžké to je se smířit... Ale těžší se zklamat u nejlepšího kamaráda.

23.08.2010 12:10:00 | Frenky_dlouhan

nice.. =) smířit se je těžké.. vím..

22.08.2010 18:38:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí