Jsi jen další z bandy pokrytců? Či mě nebudeš ignorovat a zamyslíš se?

Jsi jen další z bandy pokrytců? Či mě nebudeš ignorovat a zamyslíš se?

Anotace: Hm?

Zdobíme slova do nových hávů,
říkáme jinak, leč zase a znova,
že pro jeden úsměv ztrácíme hlavu.

Motáme růže, barvy a zvuky,
s chemií těla, s doteky ruky,
snad je nám málo pouhý cit kůže.

Chytáme slavíky, srdcí jsou kusy...
Ale většinou nám jde, jen žádné cavyky,
o hemžení jazyka uvnitř lidské pusy.

Maso o maso, jen v kožnaté slupce,
zeptám se nyní: Kde že jsi, kráso?
Pche, láska jsou brýle hloupého kupce.

Popřete to klidně, jak se vám hodí,
však tenhle názor znelíbí se očividně,
ale je to jen tužba, co za nos vás vodí.

A víte co? I když jsou to jen hormony,
důsledek evoluce či snad vzruchy nervů,
klidně se pro babu v nutnosti servu.
Autor Demedalex, 22.08.2010
Přečteno 422x
Tipy 12
Poslední tipující: Maro Deives, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ziriant, komantytapel, WAYWARD, a_tao
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavé, roSTeš

22.08.2010 00:39:00 | WAYWARD

.
a děláš dobře

nejsi první
a nebudeš
asi nikdy
poslední

tož you welcome
mezi námi
blázny
.

22.08.2010 00:19:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí