Noční sen

Noční sen

Anotace: Sny mají své kouzlo jsou něžné i smutné

Sbírka: Láska a touha

Noc již svůj temný plášť rozprostřela po kraji,

jen noční ptáci své teskné písně šeptají,

již uplynul čas od chvíle kdy slunce ztratilo svůj třpit,

však měsíc jeho paprsky odráží a možná jde mu to líp.



Z nebe snáší se k zemi něžné chomáčky co studí na dlani,

jsou jako ty obláčky které někdy provázejí svítání,

po kraji jemně poletují a chladí zkřehlou tvář

větřík si s nimi pohrává a snáší je k zemi zas.



Ale i když kolem temno je a duše nemá klid,

Vím co tě zahřeje a po čem ti bude opět líp,

již stačí těch drobných kapek co smutek přinesl na tvoji tvář

ten větřík ti slzy osuší a ty buď zas plna krás.



Tato noc přinese ti jemnou krásu svého objetí

když zavřeš svá očka zjeví se ti to štěstí v zápětí.

Odlož smutek a vyjdi noci vstříc

Polož již na polštář svůj jemný a hebký líc.



Já sešlu ti shůry něžný sen,

A v jeho objetí pak přivítáš příští den.

Vždyť snění vyplní vše krásné co by jsi si přála

Vím že to nestačí je však třeba vyjít s mála.



A když slunce rozlije po kraji své hřejivé plamínky

I když se probudíš zbývají ti vzpomínky

na to co přinesl ti ten něžný dar

vím není to moc ale vždyť stačí jen pár.



Pár krásných chvil co kolem život přináší

i když jsou drobné tak hned den je jinačí.

A noc je temný spojenec smutku ale když přinese nežný sen

Tak věř mi že vskutku budeš mít krásný a celičký den.
Autor patras_kratas, 24.08.2010
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí