Za dva dny- jen JÁ a TY

Za dva dny- jen JÁ a TY

Anotace: Vysnila jsem si Tě, princezno..

Nemohu se dočkat
až Tě znovu spatřím
Snad budu Tě smět políbit
Nemohu se dočkat
až se k Tobě vrátím
Na chvíli se Ti zaslíbit
Dotknout se Tvých rtů
dotknout se Tvé dlaně
pohladit Tvoji klíční kost
Dotknout se Tvých rtů
vše bych dala za ně
zavři oči,přeskočíme most
A v zemi kam dopadnem
v zemi jménem My
budem se milovat
celou noc a den
aby nebála ses tmy
Autor Dreamer.In.The.Inside, 25.08.2010
Přečteno 373x
Tipy 12
Poslední tipující: Sýkorka07, Sladkalu, ta.cupka., PIPSQUEAK, Jiná, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to bude velký, až se dočkáš...je to žhavá básenka a hezká...ST

20.11.2010 00:14:00 | Sladkalu

Moc hezká...*:)

25.08.2010 18:25:00 | PIPSQUEAK

krásná

25.08.2010 10:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí