Vztah

Vztah

Anotace: ... ach, ach, ach ...

Překrásně, drahá, zpíváš,
miluji, jak se na mě díváš.
V tvém pohledu se nebe zračí,
úsměvem svým zlobu zaonačíš.
Nad ránem se ti vlasy třpytí
a já tě znovu mám, chci míti.
Hlasem jsi zvláštní, je v něm vše,
co každý muž mít chtěl a chce.
Jsi vodní odlesk na hladině,
jsi parketem taneční síně.
Jsi taky mráz a chlad,
i takovou já mám tě rád.
I kdybys byla hrom a blesk,
když nejsi se mnou, cítím stesk.
Přes všechny nečasy podnebí
jsi malou tečkou na nebi.
Já jsem hvězdář, najdu si tě
a moje touha uchopí tě.
Neschováš se mi ani na poušti,
vím, že mi poklesky mé odpouštíš.
Jsi moje a já jsem tvůj,
na lodi času se mnou pluj.
Namaluj srdce na můj práh
a z mého nitra sejmi strach.
Autor Inge, 26.08.2010
Přečteno 277x
Tipy 12
Poslední tipující: Antares, labuť, Psavec, ta.cupka., WAYWARD, Gabrielle, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je moc a moc nádherná.St,st,st,st...

26.08.2010 19:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí