Radost s bolestí

Radost s bolestí

Anotace: .

Jak tenká lávka
je mezi radostí
a bolestí
lávka s jménem láska
přináší starosti
a od listí
padajících ze stromů
ji musí odlišit
vždy dva
ne jeden…
aby nedopadla
až na zem,
kde by si na ni
s nocí i rosou ranní
(ten komu jeho vinou zvadla)
tak s radostí šláp
a ani slzu neukáp...
Autor Tom XVI, 26.08.2010
Přečteno 238x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, Antares, dream in emptiness, CULIKATÁ, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí