Kde je?

Kde je?

Anotace: Básnička podle pravdy...:(Aktuální

Probrečená noc a dlouhé hádky,
to nehodí se už ani do pohádky.
Když přijde čas, kdy s tebou chtěla bych být,
ty otočíš se a jdeš pryč.
Chci si sednout a promluvit si s tebou.
Chci, aby ses dělil o své problémy se mnou.
Vždyť není to tak dávno, kdy jsme se stali těmi...
Těmi...Co na všechno jsou dva.
Tak proč teď je všechno jinak?
Kde je ta nekonečná zamilovanost,
a ta bezostyšná oddanost???
Autor čokoládka, 28.08.2010
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Radek.oslov.Šafárik, Niky88, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psané s citem děkuji ...

04.05.2011 08:13:00 | kasparoza

zajimavé

05.09.2010 14:54:00 | Radek.oslov.Šafárik

láska prostě bolí..

28.08.2010 12:02:00 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí