slzy noci

slzy noci

Anotace: zpátky na dno, ze kterého už jsem se začínala zvedat.. ='(

>>
už pár dní jsem nebrečela
vratké hráze mých slzných kanálků zůstaly neprotrženy
teď se však marně snažím zadržet jejich proud
a zoufalé nářky zadusit do polštáře,
na kterém se rodily všechny mé sny,
krásné i strašné, snově klamavé
>>
snažím se zastavit tu tolik nenáviděnou slabost
snažím se vymazat bolest a vzpomínky
snažím se, ale selhávám pod tíhou nevyřčených pocitů
>>
znovu jsi vrátil zpátky zoufalství a já tomu nezabránila,
protože vždy budu nejprve jednat a pak až přemýšlet
a doplácet na své stále se opakující chyby
>>
Autor dream in emptiness, 28.08.2010
Přečteno 371x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Fenceless, JohnyD., Kubino 2, labuť, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak, z nudy...

28.08.2010 15:17:00 | Zayo

nejde o tebe? jak to myslíš? a proč to vůbec řešíš..

28.08.2010 15:12:00 | dream in emptiness

tak řekni, ale taky si přiznej že už tady nejde o mě!

28.08.2010 15:11:00 | Zayo

řekla bych, nic nechápeš. Nech mě být!

28.08.2010 15:08:00 | dream in emptiness

řekl bych že si to moc bereš...

28.08.2010 15:06:00 | Zayo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí