Jak jen to říct

Jak jen to říct

Anotace: další z pokusných pokusů

No tak, neboj se, pojd blíž,
obejmi mě...tím spíš!
Stiskni mě a nepouštěj!
jen mě prosím nekousej!

Nemám žádný plán,
jen v srdci prázdný lán,
/...čekajíc.../

Tiskni své rty k mým,
já chci se smířit s tím.
Věřit svým snům a neporoučet citům...

Vidím Tě i přes oči zavřené,
cítím Tě v srdci zmoudřeném.
Drž se pevně, cesta bude dlouhá,
průvdocem je naše touha....
Autor Zayo, 29.08.2010
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ, elfik0024
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí