K čemu?!

K čemu?!

Anotace: potřebuju smysl.. ='(

K čemu je mi, že se za mnou chlapi otáčí,
když Ty by ses neotočil?!

K čemu je mi, že se jiným líbím,
když Tobě se hnusím?!

K čemu je mi, že jsem tady,
když Ty mě tu nechceš?!

K čemu je mi, že na Tebe stále myslím,
když Ty si ani nevzpomeneš?!

K čemu je mi dál snít své sny,
když Ty jsi je pohřbil?!

K čemu žít dál,
když všechno jsi mi vzal?!





/Lásku především. A bez té se nedá žít.. =‘(/
Autor dream in emptiness, 29.08.2010
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, malá slečna, Jiná, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí