PŘETVÁŘKA

PŘETVÁŘKA

Anotace: ...

Na stůl mi růže páni dali,
mne černé myšlenky napadali.
Do sklenky nalili pár loků vína,
pak k ránu bývala jsem líná.

Upláceli hezkými slovy i vzletnými pokřiky,
v uších zněly mi dráždivé výkřiky.
Na chodníku uhýbali galantně stranou,
předstírali šarmantnost uboze hranou.

V neznámých místech zjeví se pomocná ruka,
pro duši i tělo jsou zástupy zoufalců muka.
Mé přání se plnilo pouhou větou,
já hrála jsem v úleku slepou.

Teď dívám se před sebe,
a je to tak zvláštní zjištění,
chtěla žíti jsem jenom pro Tebe,
dnes měním však celé své myšlení.
Autor Michelle Miceliny, 29.08.2010
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře chápu, jak Ti je :-( Taky je těžké najednou prohlédnout... Musela jsem se touhle básní z toho vypsat. Hlavu vzhůru.

29.08.2010 16:02:00 | Michelle Miceliny

..moc pěkné..

29.08.2010 13:41:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí