zvedáme kotvy

zvedáme kotvy

Anotace: .

v pravý poledne se ještě nic nedělo

jako 1. sme dorazili my,
houmlesáci a nadržený socky
v půl 2. se dostavili buzíci a kolem 3.
lesbičky

trošku jsme jim tu spárovanost záviděli

jenže pak, ve 4.35, přikvasily Ženský!
pozdě, jako vždycky
(ale my jim to odpustili)

mohlo bejt kolem 6.,
když strejda Noe vytáh kotvy
a my konečně vyrazili

hm no, a zbytek už znáte
Autor Tecka 2, 29.08.2010
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí