Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: ..........

Sněhová vločka,

chtěl bych být sněhovou vločkou,
a padat s tvou svatební vlečkou,
z nebe se k tobě přiblížit,
nechat se naší láskou tížit,
květiny by náhle rozkvetly,
lásku by nám upletly.

sněhová vločka je jako slza,
co mi po tváři pluje,
vždyť nejsi má můza,
či snad dáběl něco kuje.

věřím na anděli,
ty nám naší lásku udělí,
snad už v neděli,
nebo nejdéle v pondělí....

v tobě vidím lásku,
bože já chci tu krásku,

chybíš mi, lásko moje krásko..

slzou a srdíčkem..
chci za svým andílkem..
Autor Lumen, 29.08.2010
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: sht1, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí