Myšlenky na prodej.

Myšlenky na prodej.

Anotace: je za pět minut půlnoc...

Mazlíku - máš z milování se mnou,
život nový v pupíku

lásko - máš myšlenky na prodej
jen pozor na ně dej!

hoříš - nevnímáš však tvoje tělo
snad nadechnout jen zlehounka se chtělo...

je za pět minut půlnoc - víčka očím těžknou
polibkem mé rty už tvými ani nehnou

ztrácím - o co nemusel jsem nikdy prosit
děj proměnil se v slova a slova v pouhý pocit


zapovězen tvými strážci - sny ze spánků jsi bezbolestně smyla
zapomenut na vždy, ač jsi tu pro mě byla...


je za pět minut půlnoc, jsi krásná, mladá, nahá...
jen nejsi sama sebou a to mě bolí - drahá!
Autor shootingburger, 01.09.2010
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, CULIKATÁ, Agniezka, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm ...

14.10.2010 10:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí