Vábnička

Vábnička

Anotace: Jakés takés veršíky o smrtelném vábení...

Zelené lísky, hnědá kůra,
kolem lampy létá můra.
Světlo na křídlech se třpytí,
protkává je zlatou nití.
_
Smrt.
_
V žíle krev si tepe,
komářici hlavu plete.
Posadit se lehce na ni,
dopřávat si slastné sání.
_
Smrt.
_
Jak komár a krev,
jak můra a světlo
tak jsme já a ty,
ty – vábivé teplo.
Autor Jaine, 03.09.2010
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Šerák, James Libustka, Désolé, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí