Vždy před spaním

Vždy před spaním

Anotace: ..vlastně i přes den, pořád

Vzpomínky ukládám pod polštářem -
a před spaním, pak na tisíc západů
zamykám.

Obrazy z paměti kreslím -
jak do kalendáře, když srdce svoje
odmykám.

ja tady a ty tam... pořád tomu
odvykám

...a nikdy si na to nezvyknu.
Autor Caddy, 06.09.2010
Přečteno 358x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Sladkalu, teniska, Psavec, Skalsky Pavel, hauskaa, Dreamer, Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí