Vstříc štěstí co se hledá

Vstříc štěstí co se hledá

Anotace: Hrozně se těším na to, co snad jednou příjde..opravdové

Plavím se v moři bezbřehém,
kde skotačí jen delfíni
a vlny když se nudí.

Já s veslem sžitým se solí
dnes necítím když zabolí,
ruce, co dřív svíraly jen tebe.

Občas jen sedím
a hledím hvězdám do očí,
vždyť je mi vcelku jedno,
kam vítr loďku natočí.

Konečně zjistil jsem,
že smím se pustit vesla,
neb po letech procitám,
když láska konec hlesla.

Loďku mou zakotvím,
snad nikomu se nedá,
vstanu a poběžím
vstříc štěstí co se hledá.
Autor Dreamer, 06.09.2010
Přečteno 404x
Tipy 25
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Vanilková Ninja, Bíša, Severka, Anye, Psavec, Antares, Gabrielle, Mbonita, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná .-)

28.09.2010 13:46:00 | Vanilková Ninja

oslovilo velmi

06.09.2010 21:22:00 | Mbonita

Jen utíkej štěstí naproti:-))

06.09.2010 20:00:00 | CULIKATÁ

Konec dává tušit krásné chvíle...

06.09.2010 15:28:00 | labuť

Moc hezké, kráčej vstřícně naproti lásce, ona je krásná a tvé srdce ji zná.

06.09.2010 14:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí