Prostě život

Prostě život

Anotace: Při prvním suplovaném zeměpisu tohoto roku, při horečce a bolesti hlavy...

Velký začátek
Miluji Tě
hodně lásky, hodně štěstí
spolu v dešti na náměstí

Prší, silně
silná slova
miluji Tě, zas a znova
tichá píseň šílencova

Slova bez váhy
házená do větru
a naivní srdce všechna je berou
nečekají nikde zradu zlou

Stálý prostředek
utichla slova
z lásky stal se jen zvyk všední
jsme unaveni, jak v létě ku poledni

Stereotyp? Ne,
prostě život
Už nejsi krásná, jakos byla
láska se kamsi vytratila

Náhlý konec,
zčásti čekaný
Bolí jednu stranu, druhá jinam běží
- líbat se s jinou na nábřeží.
Autor Dragoniana, 06.09.2010
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: J.U. Ray, Severka, Admen, F.i.L, Live to fight
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když jsem četl v anotaci "horečku", díval jsem se na to jinak, než bych se díval bez tohohle vysvětlení. A můžu napsat, že se ti horečka povedla zachytit...

22.09.2010 22:04:00 | J.U. Ray

vrátilas mi vzpomínky...;)

08.09.2010 11:22:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí